Despre

Bună,

sunt Victoria Ungureanu și îți spun bine ai venit în lumea mea. În prezent sunt consultant Human Design și Cheile Genelor – instrumente de autocunoaștere, conștientizare sau spiritualiatate, spune-i cum vrei tu. M-au interesat dintotdeauna aceste domenii, ce se află dincolo de ce văd? Încă din adolescență îmi puneam întrebări și deslușeam „mistere”. Într-o zi m-am speriat și m-am oprit din acele „experimente”. Periodic însă curiozitatea mea interioară revenea… așa că ba faceam calcule magice, intuind viitorul, fără să știu că există așa știință cum este numerologia, ba mă convingeam să încetez, pentru că par să fie doar niște fantezii din capul meu (chiar dacă acele fantezii funcționau). Periodic „simțeam energia lucrurilor” și intuiam ce se va întâmpla cu sau fără acel lucru – ceea ce era de fapt „energia și materializarea lucrurilor”. Victoria se juca, fără să știe că acest joc este REAL, că există studii științifice care demonstrează asta. Ceva ani mai târziu, prin 2016, într-un aeroport din Italia, Victoria cunoaște un numerolog și află despre ce erau acele „calcule” cu care se juca încă din adolescență, află că nimic nu este la întâmplare. Victoria simte că va deveni un consultant într-un domeniu ca acesta cum este numerologie sau orice altă știință de autocunoaștere. „Pe la 50 de ani voi fi pregătită să fac asta”. Însă cu planurile Universului nu te pui, precum și cu faptul că un om poate evolua în câțiva ani, atât cât unii oameni evoluează în 30-50 de ani. Universul mi-a oferit în ultimii 5 ani un contrast imens de conștientizări, care m-au făcut „pregătită” pentru a fi consultant. Unii își spun ghizi spirituali, coach, antrenori, etc. Eu însă nu vreau să mă aleg cu vreo etichetă. Ceea ce fac sunt consultații, prin care ofer acel impuls de conștientizare, pe care și eu la rândul meu l-am primit când a ajuns la mine anul trecut Human Design – un instrument atât de exact. Human Design mi-a spus clar și răspicat: „Victoria, tu ești pregătită”.

Human Design mi-a spus cine este un reflector (tipul meu în HD), m-a făcut să mă simt NORMALĂ, să mă accept și să mă iubesc. M-a făcut să îi înțeleg pe ceilalți și să îi las să fie așa cum sunt. Acest instrument m-a adus acasă, acolo unde sufletul se simte liber, iar eu aveam atâta sete de libertate. Astăzi sunt fericită că pot oferi „transformarea” prin informațiile Human Design și Cheile Genelor, pentru că putem face lumea mai bună, atunci când lumea din noi este mai bună. Și când devii cu adevărat mai bun? Atunci când te iubești. Și când te iubești? Atunci când te cunoști. Cele două intrumente sunt extraordinar de exacte și asta o aud de la orice om care vine în consultație. În consultație aducem la nivel conștient ceea ce ești, dar „ai uitat” sau te-au făcut alții să uiți. Dacă fiecare om ar trăi conform hărții sale Human Design, această lume ar fi plină de iubire. Dacă simți că „este timpul” să fii cine ai venit să fii, atunci te aștept la consultație. Pentru că totul își are timpul său.

De asemenea, sunt pasionată și de fotografie și videografie. Vezi la pagina fotografie, unele dintre shootingurile realizate de către mine. Dacă ai nevoie să vezi schimbarea din interiorul tău și la exterior, atunci programează un shooting de psihofotografie sau de personal branding.

Dacă vrei să mă cunoști mai bine, urmărește-mă pe INSTAGRAM: @victoriaungureanuofficial

Cu drag,

Victoria Ungureanu